Каталог товарів
Вибране

5 ерогенних зон на жіночому тілі, які прагнуть твого дотику

Категорії

Жіноче тіло – незвідана більшість представників сильної статі область. Багато хто думає, що пересічні ласки грудей і пристрасні поцілунки є максимумом, які приносить їй задоволення. Однак, на тілі жінки зосереджено безліч чутливих зон, вплив на які принесе їй небачене блаженство. І якщо ти ще не знаєш про це, то скоріше записуй інформацію.

Обличчя

Не рідко дівчина не може отримати оргазм через надмірну перенапругу. Допомогти їй відволіктися від побутових проблем допоможе приємний масаж області над бровами. Найчастіше саме там концентрується вся напруга. Крім пальців, тут можна задіяти і губи, ніжно торкаючись обличчя.

Шия

Вважається однією з найчутливіших ерогенних зон. Торкання шиї губами, моментально викликає сильне збудження та бажання зайнятися незабутнім сексом. На цій ділянці шкіра дуже тонка і всі нервові закінчення знаходяться максимально близько до поверхні.

Предпліччя

Зона з внутрішньої сторони руки від ліктя до пензля відрізняється високою чутливістю до температурних перепадів. Тут можна скористатися досить незвичайним способом збудження: провести мовою, а потім подути на це місце. Така дія викликає приємні мурашки. Головне робити це з почуттям та ніжністю.

Спина

На цьому, на перший погляд, непримітній ділянці тіла також можна розігратися спокусливими ласками. Помасажуйте область між лопатками, м'яко проведіть пальцями по всій спині, плавно спускаючись до сідниць. Можна з'єднати ніжні торкання грудей партнерки та спини.

Ноги

Вважається, що одним із найсильніших стимуляторів сексуального потягу є тяжке очікування дотику. М'яко погладжуйте внутрішню частину стегна, поступово піднімаючись вище та вище, і в останній момент знову опускайтеся нижче. При кожному наближенні, збудження та сексуальне бажання стрімко зростатиме.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*