Каталог товарів
Вибране

Які пігулки для потенції справді працюють?

Категорії

У зв'язку з тим, що проблема чоловічої еректильної дисфункції з кожним роком зустрічається все частіше, питання щодо того, які препарати для підвищення потенції краще приймати набуває все більшої актуальності. Варто відзначити, що існує ціла низка факторів, які безпосередньо або опосредковано впливають на чоловічу силу. Суттєвий внесок у порушення ерекції вносити малорухливий спосіб життя, несприятлива екологія, відсутність правильного харчування, а також такі захворювання як:

  1. Сукровий діабет.
  2. Ожиріння.
  3. Гіпертонія.
  4. Неврози та приватні депресії. 
  5. Збої в гормональній системі.

Залежно від етіології, сучасний фармацевтичний ринок пропонує на вибір різнопланові засоби для підвищення потенції. Наприклад, добрими рекомендаціями користуються спазмолітики, БАДі, альфаадреноблокатори, а також стимулятори NO-синтази. Однак безперечними фаворитами по праву вважаються інгібітори фосфодіестерази, ефективність яких підтверджена успішними лабораторними випробуваннями та позитивними споживчими відгуками.

Найвідоміша група засобів для лікування полового безсилля

Форми в яких випускаються медикаменти, можуть змінюватися, починаючи від спреїв, порошків, ін'єкцій і закінчуючи гелями. Тим не менш, саме таблетки для підвищення потенції користуються підвищеним попитом. До групи таблетованих форм, що мають пряме вплив на синтез ФДЕ, входять:

  1. Таблетки Віагра. Унікальний засіб, що містить у складі активний компонент Сілденафіл свого часу, був розроблений американським брендом «Pfizer» для боротьби зі зниженим тиском. Лише через роки у ході проведених досліджень було встановлено позитивну динаміку щодо органів репродуктивної системи чоловіків. Оригінал випускається у вигляді таблеток по 100 мг шкірна і застосовується за 60 хвилин до інтимної близькості не більше 200 мг на добу. До основних протипоказань слід віднести зворотні обмеження (до 18 років), а також наявність таких патологій, як язва шлунка, хвороби крові, гіпертонія, ішемічна хвороба серця.
  2. Таблетки Левітра. Більш сучасний засіб на основі Варденафіл відрізняється від розглянутого вище варіанта зведеним до мінімуму переліком протипоказань та побічних ефектів. Наслідки прийому спостерігаються вже через півгодини, тоді як стійка ерекція зберігається протягом 4-х годин. Кстати, Левітра таблетки може поєднуватися з вживанням у помірних кількостях алкогольних напоїв та жирної їжі. Вибравши правильне дозування, погодивши прийом з лікарем, надається можливість усунути наслідки навіть найсерйозніше еректильної дисфункції.
  3.  Таблетки Сіаліс. У ролі діючої речовини виступає Тадалафіл, завдяки чому тривалість дії ліків досягає значних 36 годин. Стійка потенція настає через 20 хвилин після прийому, гарантуючи чоловікові незабутні відчуття під час сексу.

Недорогі альтернативи дорогим фірмовим препаратам

Примітно, що оригінальні засоби для посилення ерекції, будь тоВіагра таблетки або та ж Левітра, при всіх своїх перевагах, мають істотний недолік – захмарну вартість для середнього споживача Саме тому, головним чином індійськими фармацевтами був розроблений Дженерік Віагра, а згодом бюджетні аналоги Сіалісу та Левітрі. 

В результаті з'явилися оригінальні медикаменти Дженерики, що не поступаються в контексті ефективності, для посилення ерекції. Ціна таких аналогів варіюється

Недорогі альтернативи дорогим фірмовим препаратам

Примітно, що оригінальні засоби для посилення ерекції, будь тоВіагра таблетки або та ж Левітра, при всіх своїх перевагах, мають істотний недолік – захмарну вартість для середнього споживача. Саме тому, головним чином індійськими фармацевтами був розроблений Дженерік Віагра, а згодом бюджетні аналоги Сіалісу та Левітри. 

В результаті з'явилися оригінальні медикаменти Дженерики, що не поступаються в контексті ефективності, для посилення ерекції. Ціна таких аналогів варіюється в демократичному діапазоні, що дозволяє чоловікам з різним рівнем доходу залишатися сексуально активним протягом довгих років.

( 1 )
Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*