Каталог товарів
Вибране

Лід та полум'я: як ефективно використовувати лід під час сексу?

Категорії

Щоб ваші сексуальні стосунки стали більш різноманітними, можна скористатися цікавими допоміжними деталями. І для цього не потрібні хитромудрі іграшки, один елемент вже є у вас у будинку і перебувати в морозилці.

Як лід впливає на якість сексу?

Тут варто провести короткий лікнеп про будову нашої шкіри. Вона має незвичайну структуру та при зміні температури нейрорецептори активно стимулюються. Вміло використовуючи холод можна відкрити неймовірні грані насолоди та більше вивчити тіло своєї партнерки.

Секрети використання льоду під час сексуального контакту

  • Повільно, але впевнено. Важливо плавно і не поспішаючи торкатися шкіри дівчини кубиками льоду. Коли рецептори набудуть сильної чутливості, можна переходити до ерогенних зон. Спробуйте подразнити її, щоб вона з нетерпінням чекала наступного дотику. Важливо знати, що стосуватися статевих органів холодом категорично не можна;
  • Зіграйте на контрасті температур. Під час нагрівання наше тіло розслабляється, а під час охолодження в ньому поступово з'являється напруга. Використовуйте цю фішку у сексі. Спочатку добре розігрійте шкіру дівчину, а потім проведіть по ньому шматочком льоду. Вона отримає нереальну насолоду та хвилі збудження по всьому тілу.
  • Лід + оральний секс. В оральні ласки можна додати трохи холоду. Підтримайте трохи у роті кубик льоду і почніть робити дівчині кунілінгус. Комбінація холодної язика та теплих губ подарує яскраві відчуття. Лід може стати в нагоді і чоловікові. Якщо він відчуває наближення оргазму, але не хоче завершувати статевий акт, крига допоможе відстрочити еякуляцію. Дівчина може також потримати в роті лід і після принести задоволення партнеру губами та язиком.

Сміливіше зважуйтеся на експерименти у сексуальному плані і тоді кожна ваша близькість буде незабутньою!

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*