Каталог товарів
Вибране

Препарати підвищення потенції

Категорії

До препаратів, що підвищують потенцію та посилюють кровонаповнення відносять інгібітори ФДЕ 5 (фосфодіестераза):

Варденафіл

Сілденафіл

Віагра

Сіаліс

Левітра та ін.

Група цих виробів активує NO-синтез, допомагає розслабити мускулатуру людини і стабілізувати приплив крові до інтимного органу чоловіка. Тим самим підвищити його жорсткість.

Ефективність даного препарату заслуговують на увагу у зв'язку з тим, що у цієї групи виробів менше побічних явищ. Не відбувається підвищення кров'яного тиску, не впливає на роботу серцевого м'яза.

Є група медикаментів, що належать до іншої групи інгібіторів:

L - аргінін

У цих ліках міститься протеїнтворююча амінокислота — джерело-оксид азоту (NO), що є потужним нейромедіатором судинорозширюючого фактора. Дія амінокислоти підтримує оптимальну концентрацію холестерину, благотворно впливає на стан серця та судин, збільшується кількість насіннєвої рідини, створюються умови для нормалізації передміхурової залози. Збільшується приплив крові до статевого органу. Він твердіє.

Агматин сульфат

Застосовується для посилення потенції. Речовина пригнічує вплив на вироблення гормону адреналіну та інших катехоламінів, здатних викликати пропадання ерекції у чоловіка. При прийомі препарату статеве лібідо відновлюється. Так буває за великих фізичних навантажень, стресів. Тестостерон посилює свою циркуляцію та підтримує статеву потенцію на належному рівні.

Альфа-адреноблокатори

Застосовують для лікування запальних процесів сечостатевої системи — простатиту без хірургічного втручання.

Альфа 2 — альфа блокатори відповідають за перетворення нервових імпульсів у м'язові скорочення. Якщо використовувати ці блокатори, вони підвищують рівень норадреналіну і розширюють артерії більшості внутрішніх органів, а впливаючи на сечостатеву систему блокатори Альфа 2 посилюють потенцію, провокують посилення ерекції. Відбувається швидке підняття статевого органу, оскільки спазм артерій і кровоносних судин знімається. До таких можна віднести препарати: Фентоламін, Йіхімбін.

Призначити ліки, які мають у своєму складі чоловічий гормон тестостерон, можливо лише за призначенням лікаря, і тільки після здачі відповідних аналізів, а саме на гормони, де лікар визначає низький показник тестостерону.

Біологічно активні добавки

Біологічно активна добавка, на рослинній основі, не є лікарським засобом, позитивно впливає на підвищення потенції, без шкідливих наслідків для організму. Це може бути — Kapikachhu, Трибестан та інші.

Простагландини

Речовини «простагландини» Е — синтез, складом схожі на гормон. Наявний у простаті. Панти оленя, екстракт женьшеню та листа Даміани та інші простагландини природного походження, здатні привести чоловічий організм у норму після всіляких стресових ситуацій. Такі компоненти вводяться за допомогою ін'єкцій, тому цей спосіб підвищення потенції є небезпечним.

Наповнення кров'ю інтимного органу чоловіка впливає на ерекцію, пружність та тривалість статевого акту.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*