Каталог товарів
Вибране

Передчасне сім'явипорскування

Категорії

Багато чоловіків не з чуток знають, наскільки сильно псується якість життя за наявності сексуальних розладів. Одним з них є передчасне сім'явипорскування. Йдеться про досить поширене статеве порушення, яке може виникнути ще до початку інтимної близькості, внаслідок чого партнерка залишається незадоволеною.

Що називають передчасним сім'явипорскуванням?

Це досить поширене сексуальне порушення у чоловіків. Причому захворюванням його не можна назвати, оскільки статеві органи продовжують повноцінно функціонувати, а у певні періоди життя (вік від 18 до 25 років або відсутність сексуального досвіду) це явище взагалі стає нормою.

Перш ніж починати шукати ліки від передчасного сім'явипорскування, потрібно докладніше ознайомитися з цією проблемою. В даному випадку еякуляція настає навіть за мінімальної стимуляції, а також чоловік не може затримати її, щоб провести більш тривалий статевий акт. У обох партнерів залишаються негативні відчуття від інтимної близькості, що нерідко призводить до конфліктів.

Представник сильної статі стикається з психологічними проблемами, він починає сильно хвилюватися перед кожним статевим актом. Якщо усунути передчасне сім'явипорскування не вдається протягом тривалого періоду, необхідно звернутися до лікаря-андролога. 

Чому виникає передчасне сім'явипорскування?

Існує безліч різних причин передчасного сім'явипорскування. Одна з них пов'язана із надмірно високою збудливістю конкретних відділів головного мозку. Еякуляція є нічим іншим як рефлексом, який замикається у мозку. Коли ця зона активно стимулюється, у чоловіка починається оргазм та виділення насіння. Іноді цей рефлекс має високу чутливість, внаслідок чого еякуляція настає швидше.

Чергова причина полягає у підвищеній чутливості головки пеніса. Взагалі це одна з найбільш чутливих частин чоловічого тіла. Але в деяких представників сильної статі чутливість головки завищена і перебуває на межі хворобливих відчуттів. Проблему ускладнює вузька крайня плоть, коли головка практично весь час знаходиться під крайньою плоттю і дуже рідко контактує з чимось.

Не варто забувати про коротку вуздечку статевого члена. Як і головка, це украй чутлива зона. Якщо вуздечка недостатньо довга, в процесі інтимної близькості вона натягується, що сприяє додатковій стимуляції та викликає неконтрольовану еякуляцію.

На окрему увагу заслуговують захворювання, через які зменшується тривалість сексу. Йдеться про хронічний простатит, везикуліт, інфекції, які передаються статевим шляхом, уретрит і так далі. Якщо виявити та почати лікувати вищеописані недуги, вдасться продовжити статевий акт.

Серед факторів, що провокують передчасне сім'явипорскування, можна віднести:

  • Зайва вага.
  • Невдалий сексуальний досвід.
  • Постійний стрес.
  • Проблеми в сім'ї.
  • Неврологічні діагнози.
  • Нерегулярна інтимна близькість.
  • Нещодавно перенесені операції на статевих органах.

Як діагностувати передчасне сім'явипорскування?

Щоб зрозуміти, як виправити передчасне сім'явипорскування, спочатку необхідно виявити його причину. Цим займаються лікарі-урологи. Вони проведуть обстеження, під час якого:

  • Поговорять із пацієнтом, щоб з'ясувати, чи є у нього на даний момент захворювання сечостатевих шляхів.
  • Виконають УЗД передміхурової залози.
  • Досліджують кровотік судин статевого члена.
  • Вимірять, наскільки чутливою є статева область.

В результаті буде призначено лікування передчасного сім'явипорскування. Дотримуючись призначеної терапії, незабаром можна буде позбутися проблеми.

Особливості лікування передчасного сім'явипорскування

Відразу варто зазначити, що лікування передчасного сім'явипорскування в домашніх умовах може бути небезпечним для вашого здоров'я. у будь-якому випадку необхідно проконсультуватися з лікарем, який може порадити:

  • Мазь від передчасного сім'явипорскування. Такий засіб спрямований на зниження чутливості пеніса.
  • Психосексуальну терапію. У разі не доведеться приймати кошти від передчасного сім'явипорскування. Пацієнта навчать контролювати сексуальне збудження та «гальмувати» надто швидку еякуляцію.
  • Прийом медикаментів. Таблетки від передчасного сім'явипорскування в Україні – досить поширений терапевтичний прийом, який застосовується найчастіше. Якщо виявляються інфекційні урологічні захворювання, буде призначено антибактеріальні та протизапальні препарати.

В інтернет-магазині Viagrushka доступний великий вибір пролонгаторів від передчасного сім'явипорскування. Всі вони супроводжуються описом та фото, а якщо у вас виникнуть додаткові питання, ви завжди зможете проконсультуватися з менеджерами по телефону.

( 21 )
Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*