Каталог товарів
Вибране

Сіаліс чи Левітра – що найкраще для вас?

Категорії

Левітра чи Сіаліс? Цим питанням задаються багато представників сильної статі, які зіткнулися з сексуальними порушеннями і хочуть позбутися їх. На жаль, еректильна дисфункція є досить поширеним захворюванням. В основному від неї страждають чоловіки від 40 років, але іноді недуга наздоганяє і молодих хлопців.

Сіаліс та Левітра – це кошти, створені задля відновлення ерекції. Йдеться про ефективні препарати, які сьогодні мають величезну популярність. Для кожного з них характерні свої особливості з якими потрібно ознайомитися, щоб зрозуміти, що краще Сіаліс або Левітра.

Що потрібно знати про Сіаліса?

Перш ніж відповісти на запитанняпро те, що вибрати: Сіаліс або Левітру, необхідно вивчити властивості та характеристики кожного з препаратів. Діючою речовиною в Сіалісі є тадалафіл – це потужний селективний інгібітор ФДЕ-5. Одна таблетка містить 20 мг речовини. Але є препарати з подвійною концентрацією (40 мг). Препарат виробляє англійська компанія, а його дженерик (аналог) випускається в Індії, за якістю нічим не гірше за оригінал.

  • Одна з головних особливостей цього засобу пов'язана з тривалістю його дії – цей показник становить 30 і більше годин. Це дуже гідний результат, тому такі таблетки значно вирізняються на фоні конкурентів.
  • Якщо говорити про побічні явища, то вони мають слабовиражений характер і пропадають, якщо на регулярній основі приймати препарат.
  • Серед небажаних реакцій організму можна виділити головний біль, почервоніння обличчя, закладеність носа.

В інструкції зазначено рекомендацію приймати його за 40 хвилин до статевого акту. Цього часу буде достатньо для початку тадалафіла. Величезна перевага таблеток пов'язана з можливістю їх прийому після спиртного та жирною їжею.

Особливості Левітри

Ви зможете зрозуміти, що сильніше: Сіаліс або Левітра, коли ознайомитеся з властивостями другого препарату. Форма випуску Левітри – таблетки. Діюча речовина – Варденафіл у дозі 20 і 40 мг. 

  • Прийнявши препарат, ефект від нього зберігатиметься близько 8 годин, але іноді він триває аж до 10-14 годин.
  • Рекомендується прийом таблетки за 40-60 хвилин до статевого акту.
  • Відчути результат ви зможете, навіть якщо скоротите дозу вдвічі.

Розглядаючи питання, що краще: Сіаліс або Левітра, можна відзначити, що у разі прийому Левітри вона більш сумісна з алкогольними напоями та важкої для шлунка їжі. Варто відзначити, що Левітра це "молодий" препарат, він розроблений значно пізніше Віагри та Сіалісу, він діє на організм м'якше і має найменше побічних ефектів на організм ніж у інших препаратів для потенції.

Що сильніше: Левітра чи Сіаліс? Другий препарат має більш виражений ефект, проте перший вважається безпечнішим. Побічні ефекти зустрічаються дуже рідко, оскільки засіб чудово переносять різні групи пацієнтів. Навіть якщо реакції і виникають, вони проходять швидко та без наслідків.

Сіаліс або Левітра: що краще?

Зрозуміти, що ефективніше: Сіаліс або Левітра досить складно. Кожному чоловіку варто проконсультуватися з лікарем для вибору оптимального варіанту. Якщо обмежень немає, можна спробувати кожен із препаратів і зрозуміти який з них підходить для вашого організму найкраще. 

Якщо вибирати між Сіалісом та Левітрою, варто відзначити, що перший препарат має більш тривалий ефект, другий вважається безпечнішим, тому легко переноситься широким колом пацієнтів. За принципом дії вищеописані засоби схожі, оскільки обидва "піднімають" слабку ерекцію.

У нашому інтернет-магазині ви зможете купити Віагру, Сіаліс або Левітру за доступною ціною. Кожен із цих препаратів допоможе на якийсь час усунути симптоми еректильної дисфункції та почати вести повноцінне сексуальне життя. Наші менеджери завжди готові проконсультувати та розповісти про властивості медикаменту, щоб вам було простіше визначитися з оптимальним варіантом.

( 46 )
Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*