Каталог товарів
Вибране

Віагра для лікування еректильної дисфункції

Категорії

Віагра — препарат, який використовується для лікування еректильної дисфункції. це, зокрема:

Малорухливий спосіб життя;
Зайва вага;
Куріння;
Алкоголізм;
Метаболічний синдром (поєднання низької чутливості до інсуліну та артеріальної гіпертензії). Проаналізувавши статистику, можна помітити, що у чоловіків, які додали у фізичній активності в середньому віці, шанс появи еректильної дисфункції зменшується багаторазово. Вчені підтверджують, що лише приведення ваги до норми, відмова від куріння, приведення тиску в норму і хоча б мінімальні фізичні навантаження дозволяють повністю відновити ерекцію більш ніж у половини чоловіків середньої вікової категорії.

Першорядне завдання в процедурі лікування ЕД — це визначення причин її появи та боротьба безпосередньо з причинами хвороби, а не з її симптомами. В основному проблеми з ерекцією з'являються під впливом факторів, які можна виправити, наприклад: низька рухова активність, загальний настрій або неправильне харчування. Останні досягнення у медицині дозволяють ефективно лікувати ЕД, але на нещастя що неспроможні вилікувати її остаточно. Винятками цього сумного правила є психогенная ЕД, і эректильная дисфункція, викликана порушеннями гормонального фону. Ці різновиди хвороби вже досить давно лікуються майже зі 100% ефективністю та в максимально короткі терміни.

На даний момент існує тільки одна група ліків, які дійсно ефективні при лікуванні ЕД — це препарати на основі речовин, що уповільнюють дію ферменту ФДЕ-5. Вживання препаратів із цієї групи викликає розслаблення гладкої мускулатури та розширення кровоносних судин усередині статевого члена, що призводить до покращення кровообігу в ньому. Це дозволяє досягти адекватної реакції організму у відповідь на природні стимули.

Наприкінці ХХ століття Американська комісія з контролю за продуктами харчування та ліками допустила на ринок найвідоміший препарат цього типу — Viagra, яка і зараз є найкращим методом у лікуванні еректильної дисфункції будь-якого походження.

Головні функції препарату віагра — рятування чоловіка від імпотенції або еректильної дисфункції, які дарують повноцінне статеве життя. Багато років використання у медицині Віагри дають вкрай позитивні результати.

Ліки не викликають звикання, діючи лише при психологічному сексуальному збудженні у чоловіка. Препарат продається без рецепта і може бути використаний самостійно, а також бути призначений лікарем як усунення імпотенції та еректильної дисфункції.

Як працює Віагра

За тридцять хвилин після прийому таблетки кровоносні судини розширюються, дозволяючи організму активно забезпечувати статевий член кров'ю, забезпечуючи тривалу та стійку ерекцію.

Ефект від ліків триває близько чотирьох-п'яти годин, після чого поступово знижується до повного зникнення.

У препарату існує низка протипоказань

Перед використанням необхідно виключити такі захворювання як: анемія, аритмія, захворювання крові, будь-які види виразок, ретиніт, хвороба Пейроні та непереносимість окремих компонентів препарату. Він також протипоказаний при травмах статевого члена через півроку після інфаркту або інсульту. Ліки заборонено поєднувати з нітратами та донаторами оксиду азоту.

Побічні дії лікувального препарату

За деяких обставин викликає побічні реакції в організмі, такі як: головний біль, посилене серцебиття, порушення сприйняття кольору та запаху, порушення роботи ШКТ, закладеність носа, кровотеча з носа та припливи крові до обличчя.

Інструкція застосування Віагри

Середня рекомендована лікарями доза препарату — 50 мг. Однак, залежно від власних потреб, можна знизити дозу до 25 мг або підняти до 100 мг.
У літніх чоловіків старше 65 років ліки з організму виводяться довше, що дозволяє приймати меншу кількість препарату за тих же результатів.
Слід приймати не більше однієї цілої таблетки на день, запиваючи її водою. Щоб уникнути непередбачених реакцій, препарат не можна комбінувати з алкогольними напоями та жирною їжею.

Віагра не викликає звикання та залежності!

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*