Каталог товарів
Вибране

Все що треба знати про жіночу Віагру і не тільки

Категорії

Незалежно від віку, будь-яка представниця прекрасної статі може почати знижуватися статевий потяг або з'являтися інші сексуальні розлади. Стресові ситуації, захворювання статевих органів, зміни в гормональній системі, новий статевий партнер – це лише частина причин, що впливають на сексуальний потяг та задоволення від інтимної близькості. Дізнавшись усе про жіночу Віагру ви зрозумієте, наскільки ефективним є цей засіб і яким чином він покращує сексуальне життя. 

Принцип дії жіночої Віагри

Існує величезна кількість причин зниження жіночого лібідо, але далеко не в кожному з цих випадків рекомендується купувати таблетки. Приймати жіночу Віагру слід при статевих дисфункціях, які пов'язані з менопаузою, післяпологовими змінами, перенесеними гінекологічними захворюваннями. все це часто стає причиною того, що дівчина перестає відчувати оргазм під час сексу.

Діючою речовиною жіночої Віагри є силденафіл. Коли воно потрапляє до організму, відбуваються такі зміни:

  • Кров починає активніше надходити до статевих органів.
  • Клітор з малими статевими губами набухає, внаслідок чого підвищується чутливість під час інтимної близькості.
  • Активізується вироблення мастила в піхву.
  • Підвищується сексуальне бажання.
  • Стає простіше випробувати оргазм.

Як приймати Віагру для жінок?

Жіноча Віагра доступна в дозах 25, 50 та 100 мг. Для визначення оптимальної дози рекомендується проконсультуватися з лікарем. Приймати препарат необхідно за 60 хвилин до статевого акту. Дія таблетки зберігається приблизно 4-6 годин.

Купити Віагру для жінок ви зможете у нашому інтернет-магазині. Кожна товарна позиція супроводжується описом та фото для полегшення вибору. Постали додаткові питання? Тоді дзвоніть нашим менеджерам за вказаним на сайті телефоном та консультуйтеся з ними. 

( 22 )
Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*