Каталог товаров
Избранное

СУПЕРПОТЕНЦІЯ - ЩО ЦЕ ЗА ЗВІР І ЯК ЙОГО ПРИБОРКАТИ?

Категории

Будь-який хлопець, який досяг віку статевого дозрівання і до самої старості мріє про те, щоб у нього була супер потенція. Дівчата ж оцінюють кохання чоловіка щодо себе, обмацуючи його гідність на предмет "чи стоїть він на всі 100?". Якщо стоїть, значить хлопець сильно хоче. Але від чого насправді залежить ерекція і чому вона раптом може ослабнути мало хто знає.

ЯК ВІК ЧОЛОВІКІВ ВПЛИВАЄ НА СТАН "НЕ СТОЯННЯ"?

Навіть у найздоровішого чоловіка з віком починають слабшати судини, що живлять статевий член, а отже, супер ерекція не може зберігатися надто довго і її потрібно підтримувати.

Опитування і дослідження засвідчили, що чоловіки у віці до 40 років практично не піклуються про свій пеніс, і тільки 10% представників сильної статі відчувають якісь труднощі. Після 40 ця цифра різко змінюється і вже 50% чоловіків біжать до аптек, щоб придбати диво-засоби і повернути колишню потенцію своєму "дружку".

Останніми роками навіть набуло поширення поняття "чоловічий клімакс", однак порівняно з жіночим, є суттєві відмінності. Якщо жінка, в якої настав клімакс, теоретично вже не здатна зачати дитину, то в чоловіків здатність до запліднення зберігається, але виникають певні труднощі. Статевий член практично завжди стоїть тільки на половину і занадто млявий. Довго займатися сексом з коханою жінкою не вийде, але водночас чоловік все ж може кінчити й еякулювати, а отже і зачати дитину.

Супер потенція - рідкісне явище для чоловіків, старших за 27 років, але в підлітків вона трапляється чи не щодня.

СЕКСУАЛЬНА АКТИВНІСТЬ ЧОЛОВІКА

У суспільстві поширена думка, що якщо чоловік досягає супер потенції, а його член стоїть дуже міцно, то це означає, що дівчина справила сильне враження на партнера і він справді її хоче.

Однак, можливі й інші стани чоловіка. Сімейні психологи відзначають, що в парах, які перебувають разом понад три роки, чоловіча потенція стає нижчою. Можливі три рівні послаблення: під час збудження чоловік помічає, що член стоїть недостатньо твердо, безпосередньо під час сексу процес затягується не через те, що він раптом вирішив доставити коханій неземне задоволення, а через те, що партнер просто не може досягти розрядки.

Можливий і інший варіант, коли хлопець помічає, що оргазм став слабкішим, а еякуляція вже не настільки рясна, як раніше. Якщо вік чоловіка до 40 років, ситуацію ще можна виправити. Слід скористатися секс-іграшками, пограти в перевдягання та рольові ігри, вирушити удвох у подорож.

ЧИ ВАЖЛИВО ЧАСТО ЗАЙМАТИСЯ СЕКСОМ?

Сексологи давно зробили висновок про те, що насичене статеве життя у чоловіка навіть з однією партнеркою подовжує потенцію. Хлопці у яких сексуальний цикл налагоджений і не переривається, довгий час залишаються "в сідлі". Цікаво, що у тих хто веде слабо насичене статеве життя, пеніс не тільки перестає працювати, а й зменшується в розмірах.

ЧОМУ В НЬОГО НЕ ВСТАВ?

Незручна ситуація на першому побаченні, коли в чоловіка "не встав" насправді досить поширена. Пояснень може бути кілька, але одне, найпопулярніше - він перенервував.

 Чоловіки настільки сильно хочуть справити на жінку найкраще враження і показати їй свою сексуальну могутність, що роблять тільки гірше і запускають свого роду порочне коло, коли у відповідь на стрес і переживання пеніс просто не встає. Найкраще, що може зробити в такій ситуації дівчина - проігнорувати те, що трапилося, і розвеселити чоловіка.

 ЯК ПОСИЛИТИ ПОТЕНЦІЮ?

Додаючи в їжу особливі продукти, які називаються афрозодіаками, можна посилити потенцію і чоловіче бажання. У кулінарії навіть існує цілий розділ, у якому описано процес приготування страв, що викликають сексуальне бажання.

Деякі національні страви є символами пристрасті та кохання. Жителі Африки вживають м'ясо змій. На Півночі для цих цілей їдять деякі види ягід, а на Сході - ріг носорога.

ЯКІ БУЛИ РЕКОРДИ ЕРЕКЦІЇ?

За один день порноакторові Джону До вдавалося довести до оргазму 55 жінок, настільки сильною була в нього ерекція. Тим самим встановивши свій особистий секс-рекорд, але звісно що йому в цьому допомогла таблетка Віагри.

Середній чоловічий оргазм триває від 3 до 8 секунд, але за особливих тренувань і регулярного інтимного життя можна домогтися тривалості оргазму до десяти секунд, протягом яких чоловік отримає незабутнє задоволення.

Один із найвідоміших за тривалістю статевих актів в історії тривав 15 годин. Для багатьох і сьогодні є загадкою те, якою має бути потенція у чоловіка, щоб витримати подібне.

Є й чоловіки - гіганти, у яких не просто найбільші у світі пеніси, а й найбільше сім'явиверження. Ахіллес Сомбреро проводив дослідження, у результаті яких у трьох із 1300 чоловіків виділилася рекордно велика кількість сім'яної рідини.

( 18 )
Комментарии
Пока нет комментариев
Написать комментарий
Имя*
Email
Введите комментарий*