Каталог товарів
Вибране

Причини зниження статевого потягу у чоловіків

Категорії

Згідно з поширеним стереотипом, представники сильної статі в будь-який момент готові до інтимної близькості, і лише у жінок може змінюватися настрій зникати бажання займатися сексом, проте, як показує практика, зниження статевого потягу у чоловіків також зустрічається досить часто. Це відбувається через депресію, проблеми із самопочуттям, стресові ситуації, неправильний раціон харчування тощо.

 

У результаті з дискомфортом стикається не тільки чоловік, який завжди відчував упевненість у своїх силах, але і його партнерка, яка вважає, що вона винна у проблемі. Коли у чоловіка зникає бажання інтимної близькості, його жінка сприймає це як відсутність кохання та пристрасті. Саме час зрозуміти, чому знижується статевий потяг і як не допустити цього?

 

Чому знижується статевий потяг у чоловіків?

 

Часто саме хронічні захворювання стають причиною сексуальних розладів та відсутності бажання своєї партнерки. На підтримку організму під час хвороби йде занадто багато енергії, знижується тонус, що позначається на лібідо. Причини зниження статевого потягу можуть бути іншими. Йдеться про:

 

  • Психічні розлади, депресивні стани, посттравматичні синдроми.
  • Моральну та фізичну перевтому.
  • Прийом деяких препаратів, наприклад, від депресії.
  • Шкідливі звички: надмірне вживання алкоголю, наркотичних речовин.
  • Травмах органів малого тазу.
  • Тривалої помірності та нерегулярної інтимної близькості.
  • Похилому віці.

 

Зниження статевого потягу людини може бути пов'язане і з його емоційним настроєм, на який впливає погода, навколишнє оточення та інші фактори. Серйозна проблема виникає, коли спраги сексу немає вже тривалий проміжок часу.

 

Як не допустити зниження статевого потягу?

 

Опис зниження статевого потягу свідчить про те, що йдеться про біологічно обумовлений процес, який залежить від величезної кількості факторів. Якщо людина хворіє або стикається зі стресом, її статевий потяг також знижується. До цього додається малоактивний спосіб життя, який провокує розвиток патології. Як результат – деякі представники сильної статі вже в 30-40 років розуміють, що їхнє лібідо знаходиться на низькому рівні.

 

Якщо чоловік зацікавлений у власному сексуальному здоров'ї, він має скоригувати спосіб життя. Для цього необхідно:

 

  • Повноцінно та регулярно відпочивати.
  • Відмовитися від шкідливих звичок.
  • Почати активний спосіб життя.
  • Правильно харчуватися.

 

Зниження статевого потягу – це один з тих процесів, яких не завжди вдається позбутися лише зміною способу життя. У деяких випадках потрібне звернення до фахівця для призначення терапевтичного курсу. Іноді бажано проконсультуватися з психотерапевтом, який може змоделювати поведінку.

 

Існують і препарати для підвищення статевого потягу за допомогою яких чоловіче лібідо підвищується в найкоротші терміни. В інтернет-магазині Viagrushka доступний великий вибір цих медикаментів за прийнятною ціною. Менеджери завжди проконсультують і дадуть відповіді на питання, що вас цікавлять.

( 10 )
Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*